16.05.2012. / 15:30

Autor: Totalsport

Beckham donosi olimpijski plamen u Veliku Britaniju

Beckham će se naći u društvu službenih osoba Olimpijskih igara u Ateni kada će u četvrtak preuzeti baklju, koja je "proputovala" dio Grčke, te je avionom donijeti na tlo Velike Britanije

David Beckham (Reuters)David Beckham (Reuters)Organizatori 30. Olimpijskih igara u Londonu objavili su vijest da će engleska nogometna legenda David Beckham donijeti olimpijski plamen iz Grčke.

Beckham će se naći u društvu službenih osoba Olimpijskih igara u Ateni kada će u četvrtak preuzeti baklju, koja je "proputovala" dio Grčke, te je avionom donijeti na tlo Velike Britanije. Odatle će plamen prijeći gotovo 13 tisuća kilometara prije negoli stigne do Olimpijskog stadiona.

Nogometašu Los Angeles Galaxyja pripala je ova čast zbog velike uloge koju je odigrao u kandidaturi Londona za domaćina Igara. Naime, Beckham je bio jedan od delegata koji je predstavljao svoju zemlju kada se donosila odluka o domaćinstvu.

Čak 8000 ljudi nosit će baklju tijekom 70-dnevnog proputovanja po Velikoj Britaniji koje započinje u Cornwallu, u južnoj Engleskoj.

Vezane vijesti

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

Beckham: Trenerski posao me ne zanima

David Beckham, koji je prije mjesec dana proslavio 37. rođendan, veli kako ne razmišlja o mogućnosti obavljanja trenerskog posla kada objesi kopačke… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika