21.05.2012. / 10:51

Autor: Totalsport

World Team Cup: Troicki bolji od Dodiga

U preostalom dvoboju prvog kola Plave skupine, koje su također započeli Njemačka i Rusija, Philipp Kohlschreiber je deklasirao Aleksa Bogomolova 6-0, 6-2

Ivan Dodig (Pixsell)Ivan Dodig (Pixsell)Tenisači Hrvatske i Srbije u nedjelju su započeli dvoboj prvog kola u Plavoj skupini na Svjetskom kupu koji se tradicionalno igra u Düsseldorfu, na zemljanoj podlozi.

Dvoboj od triju mečeva otvorili su Ivan Dodig i Viktor Troicki, a srbijanski je tenisač pobijedio sa 6-3, 7-6(3) pokazavši veću kvalitetu.

U prvom je setu presudio jedini break koji je napravio Troicki, u drugom smo vidjeli po jedan sa svake strane, da bi u 13. igri Troicki napravio mini-break sjajnim potezima u četvrtom i osmom poenu čime je otišao na nedostižnih 6-2. Iskoristio je drugu meč-loptu, prvu na svom servisu.

Meč prvog kola nastavlja se, zasad bez službenih prijava, sutra.

U preostalom dvoboju prvog kola Plave skupine, koje su također započeli Njemačka i Rusija, Philipp Kohlschreiber je deklasirao Aleksa Bogomolova 6-0, 6-2.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika