22.05.2012. / 12:10

Autor: Totalsport , Nacional.hr

Abidal i Havelange otpušteni iz bolnice

"S obzirom na karakteristike procesa oporavka, Abidal će biti podvrgnut redovitim medicinskim pregledima u bolnici", stoji među ostalim u Barçinom priopćenju

Eric Abidal (lijevo) - Reuters Eric Abidal (lijevo) - Reuters Francuski nogometni reprezentativac u redovima Barcelone Eric Abidal (32) otpušten je iz bolnice 40 dana po operaciji tranplatacije jetre.

"S obzirom na karakteristike procesa oporavka, Abidal će biti podvrgnut redovitim medicinskim pregledima u bolnici", stoji među ostalim u Barçinom priopćenju.

Abidal je podvrgnut operaciji u bolnici Barcaclinic 10. travnja, a od tada naporno, u istoj bolnici, radi na svome oporavku.

Dodajmo kako je bivši predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Joao Havelange (96) napustio u ponedjeljak bolnicu nakon više od dva mjeseca.

Iz klinike Samaritano u Rio de Janeiru objavili su kako se njegovo stanje popravilo do te mjere da je mogao otići kući. Havelange je u bolnicu primljen 18. ožujka s gnojnom oteklinom na gležnju, a stanje mu se uskoro pokvarilo zbog problema sa srcem i plućima. Ipak, uspio se oporaviti iako su u nekoliko navrata stizale vijesti da mu je stanje vrlo ozbiljno.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika