24.05.2012. / 10:30

Autor: Totalsport

Schiavone prejaka za Lučić

Ipak, 30-godišnja hrvatska tenisačica može biti zadovoljna nastupom u Strasbourgu gdje je uspješno prošla kvalifikacije i jednu rundu u glavnom ždrijebu

Mirjana Lučić (Reuters)Mirjana Lučić (Reuters)Niz od četiri pobjede hrvatske tenisačice Mirjane Lučić, na WTA turniru u Strasbourgu, u 2. kolu je prekinula Talijanka Francesca Schiavone uvjerljivom pobjedom 6-1, 6-2.

Za točno sat vremena 2. nositeljica je efikasno iskažnjavala brojne greške u igri hrvatske tenisačice koja je uspjela, u ovako kratkom dvoboju, upisati čak 10 dvostrukih servis-grešaka. Bio je ovo drugi sraz Schiavone i Lučić, a sada je Talijanka Hrvatici prepustila jedan gem više, nego što je to bio slučaj lani u 2. kolu US Opena.

Pobjednica Roland Garrosa od prije dvije godine realizirala je pet od sedam break-prilika, dok je Lučić ostala na tri neiskorištene šanse.

Ipak, 30-godišnja hrvatska tenisačica može biti zadovoljna nastupom u Strasbourgu gdje je uspješno prošla kvalifikacije i jednu rundu u glavnom ždrijebu.

WTA Strasbourg, 2. kolo:

Schiavone (2) - Lučić 6-1, 6-2

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika