11.06.2012. / 13:05

Autor: Hina

Britanski premijer zaboravio kćer u pubu

Britanski premijer David Cameron zaboravio je svoju stariju kćer od osam godina u pubu gdje je ručao s obitelji, priznao je Downing Street u ponedjeljak, približno dva mjeseca nakon događaja.

David CameronDavid CameronBritanski premijer David Cameron zaboravio je svoju stariju kćer od osam godina u pubu gdje je ručao s obitelji, priznao je Downing Street u ponedjeljak, približno dva mjeseca nakon događaja.

Djevojčica od osam godina otišla je u zahod u trenutku kad se obitelj Cameron spremala otići iz puba u Cadsdenu, na jugu Engleske, blizu službene premijerove vikendice. Premijer se vratio kući s tjelesnim čuvarima u jednom vozilu, misleći da je Nancy sa suprugom u drugom. Samantha Cameron je mislila da je djevojčica s ocem. Kad su došli kući uvidjeli su da Nancy nema.

Tek kad su stigli kući Cameroni, koji imaju troje djece, uvidjeli su da nema Nancy. "Premijer i Samantha, njegova supruga, bili su izbezumljeni kad su shvatili da Nancy nije s njima", objasnio je glasnogovornik Downing Streeta. "Srećom, kad su nazvali pub bila je živa i zdrava", dodao je on, ističući kako se incident dogodio prije otprilike dva mjeseca.

Te su nedjelje Cameroni ručali s djecom Nancy, Arthurom (6) i Florence (1) te s prijateljima u Plough Innu u Cadsdenu. Premijer se potom vratio u pub gdje je našao kćer kako pomaže osoblju. Nancy je ostala bez roditelja na petnaestak minuta.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika