08.11.2006. / 13:45

Autor: Martina Zeković

DUGOVANJA

Air Adriatic duguje INI 3 milijuna kuna

U dopisu koji je iz naftne kompanije upućen Air Adriaticu stoji da joj se u svim hrvatskim zračnim lukama obustavlja isporuka goriva

Ina je obustavila isporuku goriva riječkoj aviokompaniji Air Adriaticu zbog duga od tri milijuna kuna. U dopisu koji je iz naftne kompanije upućen Air Adriaticu stoji da joj se u svim hrvatskim zračnim lukama obustavlja isporuka goriva.

Direktor Air Adriatica Marijan Tuškan izjavio je za Business.hr da dugovi iznose oko tri milijuna kuna, te da je riječ o naslijeđenim dugovanjima koja su nastala prije nego što je on preuzeo aviokompaniju, ali da se ona postupno smanjuju. Tuškan tvrdi da je naslijedio ukupno 11 milijuna eura duga, koji je u nešto više od dva mjeseca koliko vodi Air Airiatic smanjen na osam milijuna eura. "Ina se ne može tako ponašati. Ona ima monopol na dostavu goriva na aerodromima i sad nas onemogućava da radimo kako bismo mogli podmiriti dugovanja", rekao je Tuškan.

Od 1. prosinca Air Adriatic planira uvesti redovne linije iz Zagreba za nekoliko europskih destinacija, Moskvu, Malmö, Düsseldorf, Zürich, Berlin, Skoplje i Prištinu.

Vezane vijesti

Najomraženija osoba u Pučišćima

Najomraženija osoba u Pučišćima

Protiv stečajnog upravitelja Jadrankamena, Ive Bučana, nema zabilježenih kaznenih prijava ili pokrenutih postupaka, istina je kako je bio stečajni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika