07.02.2007. / 10:35

Autor: Ana Kirin

ZAGREB

Krađe na Vrhovnom sudu

Dvije sudske savjetnice s Vrhovnog suda prijavile su policiji krađu mobitela i novčanika, ukradenih iz ureda najvišeg pravosudnog tijela u državi usred radnog vremena. Po riječima glasnogovornice zagrebačke policije Aleksandre Ljube, sudske savjetnice u dobi 45 i 39 godina prijavile su da su im iz ureda ukradeni novčanici u kojima su bili dokumenti i nešto novca. Kako je jednoj od službenica ukraden i mobilni telefon, procjenjuje se da je nastala šteta od nekoliko tisuća kuna. U policiji dodaju da je nakon krađe lopov pobjegao sa suda te da policija za njim traga.

Prema neslužbenim informacijama, za krađu se tereti 30-godišnjak, nepravomoćno osuđen zbog zlouporabe droga. On je na Vrhovnom sudu prisustvovao žalbenom postupku u svom predmetu, a po sudskim kancelarijama navodno je odlučio "prošvrljati" nakon što je u pauzi izašao iz raspravne dvorane.

Vezane vijesti

Sindikalistu Jadrankamena prijava za krađu službenog kombija

Sindikalistu Jadrankamena prijava za krađu službenog kombija

Protiv sindikalista Jadrankamena Marka Eterovića (55) iz Pučišća policija je podnijela kaznenu prijavu za krađu službenog kombija, izvijestila je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika