16.02.2007. / 13:45

Autor: Oliver Miladić

Gledatelji odabrali najbolji filmski poljubac

Koji je po vašem mišljenju najbolji filmski poljubac svih vremena? Provjerite što misle gledatelji!

Poljubac Jakea Gyllenhaala i Heatha Ledgera iz filma 'Planina Brokeback' proglašen je najboljim filmskim poljupcem svih vremena! Top 10 listu oformili su glasovi korisnika popularne stranice LOVEFiLM.com, na kojoj je spomenuti 'gay' poljubac potukao konkurenciju poput scene iz filmova poput 'Prohujali s vihorom' i 'Prljavi ples'. Romantična scena između Audrey Hepburn i Georgea Pepparda iz filma 'Doručak kod Tiffany' je na drugom mjestu, dok su Brad Pitt i Angelina Jolie iz 'Mr. & Mrs. Smith' zauzeli treće mjesto. Na četvrtom mjestu su Clarck Gable i Vivien Leigh iz 'Prohujali s vihorom', dok su na petom Sarah Michelle Gellar i Selma Blair sa svojim lezbijskim poljupcem iz filma 'Opasne namjere'. Ostali rangirani na listi uključuju Colina Firtha i Renee Zellweger iz filma 'Dnevnik Bridget Jones' i Tobey Maguire sa Kirsten Dunst iz 'Spidermana'.
Fliss White, PR tvrtke LOVEFiLM kazao je: ''Nismo očekivali toliko raznolike odabire, naša top 10 lista pokrila je sve moguće varijante poljubaca; od nevinih do eksplicitnijih poljubaca.'' Oni koji još nisu vidjeli taj poljubac kauboja, možete pogledati klikom na ovaj link!

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika