Objavljeno u Nacionalu br. 593, 2007-03-27

Autor: Nacionalova redakcija

MARIJAN KOSTRENČIĆ

'Protiv mene se vodi medijska kampanja'

MARIJAN KOSTRENČIĆ bio je kandidat za glavnog ravnatelja HRT-aMARIJAN KOSTRENČIĆ bio je kandidat za glavnog ravnatelja HRT-aMarijan Kostrenčić, zagrebački pravnik i član nadzornih odbora Večernjeg lista, Vipneta, Dinersa i nekoliko drugih tvrtki, uputio je pismo redakciji Nacionala. Povod je neizbor novog glavnog ravnatelja HRT-a na natječaju na koji su se javili Kostrenčić i još deset kandidata. On ističe kako se protiv njega vodi medijska kampanja:

“Očekivao sam takav ishod, drago mi je što sam se javio na natječaj i žao mi je što na natječaju nije bilo više menadžerskih ponuda i veće konkurencije u tom segmentu, budući da je HRT-u definitivno potreban snažan menadžer da ne upadne u ozbiljne probleme. Što se tiče mog osobnog položaja, on je bio znatno oštećen pamfletskim pristupom Jutarnjeg lista, iza čega stoji ona ista interesna grupa koja od 1995. godine u sklopu kartela Grupo upravlja hrvatskim medijskim prostorom. Tu grupu predvodi Ninoslav Pavić, koji vjerojatno najbolje zna zašto je pozicija HRT-a tako važna“, navodi Kostrenčić.

Vezane vijesti

Croata kravata proširila se na Crnu Goru

Croata kravata proširila se na Crnu Goru

U središtu Podgorice otvoren je Salon Croata, prvi prodajni salon tvrtke Potomac u Crnoj Gori, poznate po kravatama Croata. Uz osnivače i vlasnike… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika