27.03.2007. / 13:32

Autor: Oliver Miladić

INTERVIEW

Nikolina Pišek: Boks me opušta bolje od pilatesa

Voditeljica Nikolina Pišek za Extru reagira na kritike svog voditeljskog umijeća, otkriva zašto je željela smanjiti stražnjicu, govori o svom odnosu sa kćeri Hanom, novoj ljubavnoj vezi te priznaje da se ne smatra odviše ženstvenom.

Voditeljica HTV-ove emisije ''Shpitzza'' Nikolina Pišek već godinama plijeni pažnju javnosti i medija mnogo više od većine svojih kolegica. Svojim atraktivnim izgledom, brojnim estetskim operacijama i navodnim ljubavnim vezama s pripadnicima svjetskog jet-seta, samohrana majka 9-godišnje djevojčice Hane svako malo podigne medijsku prašinu. Smatra da mnogi o njoj imaju površnu sliku, dobivenu iz novina, a mnoge skandale koji je prate posljednjih godina oštro je, ali nevoljko demantirala jer smatra da je opravdanje zapravo dolijevanje ulja na vatru. Iako samozatajna, progovorila je o svojoj vezi s bankarom Andrijom Čobeljićem, ali i o odnosu s ocem svog djeteta, novinarom Markom Cigojem... Saznajte više u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Slavne osobe utječu na izbor imena djece

Jacob, Ethan i Michael bila su u 2010. najpopularnija muška imena u SAD-u, a Isabella, Sophia i Emma najčešća imena za djevojčice, no slavne osobe… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika