18.04.2007. / 08:45

Autor: Martina Zeković

EURO 2012.

Bilić: "Ako nakon ovakve prezentacije ne dobijemo EP, nećemo ga dobiti nikada"

Hrvatska i Mađarska, u utorak navečer, održale su u cardiffskoj vijećnici 45-minutnu prezentaciju svoje kandidature za EURO 2012., pred članovima Izvršnog odbora UEFE, koji nakon hrvatsko-mađarskog izlaganja nisu imali nijedno pitanje. Prezentaciju su vodili hrvatski i mađarski premijer dr. Ivo Sanader i Ferenc Gyurcsany, dok su predsjednici nogometnih saveza Hrvatske i Mađarske, Vlatko Marković i Istvan Kistelleki, samo pozdravili članove IO UEFE. Premijer Ivo Sanader bio je zadovoljan prezentacijom i rekao da "ne možemo sebi predbaciti da nismo učinili apsolutno sto posto dogovorenoga". Hrvatski nogometni izbornik Slaven Bilić kazao je da "ako nakon ovakve prezentacije ne dobijemo Europsko prvenstvo, onda ga nećemo dobiti nikada".

Tijekom prezentacije javio se i astronaut Amerikanac mađarskog podrijetla Charles Simonyi iz svemira, te je pušten TV-snimak legendarnog Ferenca Puskasa, snimljen malo prije njegove smrti prošlog studenog. Konačna odluka o zemlji domaćinu EURO 2012. donijet će članovi IO UEFE u srijedu prije podne.

Vezane vijesti

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Ronaldo zabio za polufinale Portugala!

Pogotkom Cristiana Ronalda u 79. minuti, reprezentacija Portugala zasluženo je u Varšavi pobijedila Češku 1-0 u prvoj četvrtfinalnoj utakmici… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika