26.09.2007. / 14:27

Autor: Marko Dejanović

GLAVAŠ VS. FABER

Glavaš traži da mu skinu imunitet

Glavaš tvrdi da će na sudu dokazati nezakonitost Faberovih postupaka u Osijeku

Nakon što je Mandatno-imunitetno povjerenstvo Sabora odlučilo da ne ukine imunitet Branimiru Glavašu zbog privatne tužbe Vladimira Faber, bivšeg načelnika policijske uprave Osiječko-baranjske, javio se i sam Glavaš. U dopisu koji je poslao Saboru traži da mu se ukine imunitet.

Glavaš se trenutno nalazi u osječkoj bolnici a u dopisu objašnjava da mu ne treba imunitet i da se želi naći s Faberom na sudu. Tvrdi da će tamo dokazati da je bivši načelnik činio brojne nezakonitosti «u nastojanju da na svaki način proizvede dokaze, kojima će ga osumnjičiti za zločine koje» kako tvrdi, «nije počinio».

Glavaš u dopisu moli saborske zastupnike da glasuju protiv odluke Mandatno-imunitetnog povjerenstva koje je odbilo ukinuti imunitet Glavašu, jer se zahtjev temeljio na privatnoj tužbi za klevetu, a prema dosadašnjoj praksi povjerenstvo tako utemeljenim zahtjevima ne udovoljava.

Vezane vijesti

Glavaš odbio Karamarka

Glavaš odbio Karamarka

Branimira Glavaša u mostarskom zatvoru vrlo često posjećuju poznate javne osobe iz Hrvatske, tako da sama po sebi nije naročito zanimljiva činjenica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika