10.10.2007. / 15:23

Autor: Marijana Zrinjski

AFREA OSIJEČKE DVORANE

HDZ odbacuje optužbe HDSSB-a

Klub zastupnika HDZ-a odbacio je jučerašnje optužbe HDSSB-a o tome da Vlada ne želi sufinancirati jeftiniji način izgradnje sportske dvorane u Osijeku uz obrazloženje da dokumentacija HDSSB-a, poslana Vladi za gradnju dvorane, nije potpuna.

HDZ-ova saborska zastupnica Nevenka Majdenić ustvrdila je kako treba jasno znati tko je i kada raspisao natječaj za gradnju dvorane, kakve su reference izvođača radova i potom uputiti službeni zahtjev Ministarstvu financija za suglasnost na jamstva koje bi Grad Osijek dao sportskim objektima. Dragan Kovačević iz osiječkog HDZ-a smatra pak da HDSSB ne želi dati relevantnu dokumentaciju, već isforsirati aferu pothranjujući sukob s Vladom kako bi pronašli model za svoje političko preživljavanje. Upitao je kako to da dokumentacija o gradnji dvorana nije bila sporna u ostalim gradovima, domaćinima Svjetskog prvenstva u rukometu, a jest u Osijeku. Ustvrdio je da razlog leži u tome što se HSP i HDSSB, koji su dijelili vlast kao interesna grupa, očigledno nisu mogli dogovoriti oko podjele plijena.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika