01.01.2008. / 11:54

Autor: Katarina Zorić

ZAGREB

Sudarili se tramvaj i automobil

U policiji zasad još nisu mogli reći detalje o nesreći, a ZET u jutrošnjoj obavijesti novinarima o nesreći navodi da se osobni automobil na Kvaternikovom trgu zaletio u tramvaj linije 11 te da je zbog te nesreće prekinut tramvajski promet prema Dubravi

Na stajalištu tramvaja na Kvaternikovom trgu u Zagrebu jutros iza šest sati sudarili su se osobni automobil i tramvaj broj 11, a prema prvim informacijama Policijske uprave zagrebačke (PUZ) u nesreći ima ozlijeđenih osoba, od kojih je, po dosadašnjim saznanjima, jedna teže stradala.

U policiji zasad još nisu mogli reći detalje o nesreći, a ZET u jutrošnjoj obavijesti novinarima o nesreći navodi da se osobni automobil na Kvaternikovom trgu zaletio u tramvaj linije 11 te da je zbog te nesreće prekinut tramvajski promet prema Dubravi.

Zbog sudara promet je bio obustavljen od 6.17 do 6.36, navode u PUZ-u, a više o informacija o događaju doznat će se na konferenciji za novinare.

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika