04.01.2008. / 08:41

Autor: Marko Biočina

ISTRAGA

I Thompson kreće u glumce

Slično kao i neki od njegovih kolega na hrvatskoj estradi i Marko Perković Thompson uskoro bi se mogao okušati kao glumac. Ipak, Thompsonov debi se neće dogoditi u nekom igranom filmu ili seriji, već je pjevač zainteresiran za sudjelovanje u snimanju neke od rekonstrukcija Domovinskog rata u popularne emisiji NoveTV Istraga.

Upravo je toj emisiji Thompson dao svoj glas za osvajanje nagrade "Ekran" Večernjeg lista.

"Drago mi je da postoji jedna takva emisija koja se bavi istinom o Domovinskom ratu. To me veseli kao i to što postoje novinari koji obrađuju te teme. Zato glas dajem "Istrazi", neka nastavi tako", rekao je Thompson.

Andrej Rora, autor emisije otkrio jer kako je pjevač već pristao sudjelovati u nekoj od budućih rekonstrukcija.

"Marko nam je rekao da bi to učinio drage volje. Kada se vrati s australske turneje sve ćemo dogovoriti, a mi smo mu spremni izići u susret i snimanja uskladiti s njegovim obvezama", rekao je Rora i napomenuo kako su svoj pristanak za sudjelovanje u snimanju Istrage već dali neki Thompsonovi kolege i prijatelji poput Mate Bulića i Gorana Marića.

Čini se kako bi ekipa "Istrage" na čelu s Robertom Valdecom uskoro mogla dobiti zvučna pojačanja.

Vezane vijesti

Policija istražuje prijetnje smrću Holy

Policija istražuje prijetnje smrću Holy

Zagrebačka policija je potvrdila kako je dobila prijavu ministrice zaštite okoliša i prirode, Mirele Holy, kako joj prijete smrću u pismima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika