05.01.2008. / 13:14

Autor: Katarina Zorić

PUZ

Eksplozija u Novom Zagrebu

PUZ izvještava da je jedan radnik teško ozlijeđen te da se još uvijek istražuju okolnosti eksplozije i požara

Jutros je u Novom Zagrebu, u Radmanovečkoj 6, došlo do eksplozije u zgradi u kojoj se nalazilo puno lakova. PUZ izvještava da je jedan radnik teško ozlijeđen te da se još uvijek istražuju okolnosti eksplozije i požara.

Policija navodi da je radnik kitao staklo,a kit je najvjerojatnije došao u kontakt s otvorenim plamenom pa je došlo do detonacije koja je kroz zatvoreni prozor radnika izbacila van s prvog kata.

U PUZ-u navode da su to samo prve nepotvrđene informacije o uzroku detonacije, jer cijeli slučaj policija još uvijek istražuje.

Policija je izvjestila i o požaru kuće koji je izbio jutros oko 6,30 sati u Mirogojskoj 20. U kući se nalazio sam 24-godišnjak, a roditelji su mu na području Istre.

U policiji je rečeno da je po prvim saznanjima požar izazvalo nešto, vjerojatno svijeća, što se nalazilo na stolu prvog kata kuće.

Požar je dekama pokušao ugasiti mladić, ali u tome nije uspio pa se proširio i još uvijek ga gase vatrogasci. Mladiću je liječnička pomoć pružena na licu mjesta, nagutao se dima i nije u životnoj opasnosti, rečeno je u policiji.

Vezane vijesti

Eksplozija u tvornici streljiva u Goraždu, radnik teško ozlijeđen

Eksplozija u tvornici streljiva u Goraždu, radnik teško ozlijeđen

Jedan radnik teško je ozlijeđen u petak u eksploziji koja se dogodila u tvornici streljiva u Goraždu u istočnoj Bosni, potvrđeno je iz uprave… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika