08.01.2008. / 13:21

Autor: Marko Biočina

DINAMO

Modrić želi otići na ljeto

"Sve je bilo pripremljeno za odlazak, ali nisam razočaran. Dinamo je moj klub", rekao je Modrić novinarima

Dinamov kapetan Luka Modrić danas je na maksimirskom stadionu održao dugo očekivanu konferenciju za novinare. bilo je to prvo Modrićevo obraćanje javnosti nakon što je Zdravko Mamić objavio kako ga Dinamo ne želi pustiti da ostvari transfer u inozemstvo.

Iako se mnogo spekuliralo o tome kako je Modrić ogorčen ovim potezom uprave kluba, Dinamov je kapetan danas pred novinare izašao relativno dobro raspoložen. Premda se iz njegovih odgovora moglo iščitati nezadovoljstvo ovakvim raspletom situacije, čini se kako je Modrić već prežalio ovaj zimski prijelazni rok, te se okrenuo ljetu i Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj.

Tako je nedvosmisleno poručio kako očekuje transfer na ljeto, što je u suprotnosti s Mamićevim željama da Modrić u Dinamu ostane do slijedeće zime.

"Sve je bilo pripremljeno za odlazak, ali nisam razočaran. Dinamo je moj klub. Bilo mi je malo žao, ali nisam bio povrijeđen odlukom. Bio iznenađen. Dosta puta sam rekao da ću otići samo ako ja i klub budemo zadovoljni. Poštujem njihovu odluku bez obzira što sam ja htio drugačije", rekao je Modrić.

Upitan hoće li imati problema s motivacijom u daljnjim nastupima u HNL-u, Modrić je rekao kako tu ne vidi problem. "Ja sam profesionalac i dalje ću imati motiva, možda čak i više nego do sada. Doduše, ne znam mogu li napredovati u HNL-u, vjerojatno bih više napredovao vani. Sad ću više trenirati kako bi to nadoknadio i dobro se pripremio za Euro. Iako je klub odlučio da će me zadržati do slijedeće zime, ja se nadam da ću već na ljeto ostvariti transfer", smatra Modrić.

Iako je Zdravko Mamić novinarima najavio kako će kapetanu ponuditi plaću od 2 milijuna eura godišnje, Modrić kaže da dosad o tome nisu razgovarali. "Novac mi nije primaran. Nismo uopće razgovarali o plaći. Bilo bi neugodno doći u svlačionicu s takvom plaćom, ali ne vjerujem da bi me suigrači drukčije gledali. Naš odnos bi bio isti kao i dosad", rekao je Dinamov kapetan.

Vezane vijesti

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Real spreman platiti 30 milijuna funti za Modrića

Španjolski prvak Real Madrid spreman je platiti Tottenhamu 30 milijuna funti za hrvatskog veznog nogometaša Luku Modrića, navodi u petak Daily… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika