13.01.2008. / 13:26

Autor: Marijana Zrinjski

NOVI DETALJI ISTRAGE

Ubojica je Kristinu metalnim odvijačem divljački udarao po glavi i tijelu

Luka Pezelj je 20- godišnju Kristinu Šušnjaru udarao, stezao joj vrat, metalnim odvijačem divljači je udarao po glavi, licu, vratu, ramenim, rukama, leđima i ostalim dijelovima tijela. Od silnih udaraca nesretna je djevojka zadobila unutarnje krvarenje. To su stravični, službeni rezultati istrage koju je nakon zahtjeva županijskog Državnog odvjetništva, obavio Istražni centar splitskog Županijskog suda.

Podsjetimo, Kristina Šušnjara iz Trilja nestala prošlu subotu, nađena je mrtva nekoliko dana kasnije. Luka Pezelj, 25- godišnji radnik Brodosplita, priznao je ubojstvo, ali ne i silovanje za što je također optužen. Prvo je rekao kako je nakon "slučajnog" ubojstva koje je počinio nakon sitnih razmirica sa djevojkom u automobilu, Kristini Šušnjari skinuo odjeću da bi ubojstvo izgledalo kao silovanje. Nakon toga promijenio je iskaz rekavši da ju je probao zavesti, između ostalog, stavio joj ruku na koljeno, jer, kako je rekao, kakav bi on to bio muškarac da ništa nije pokušao.

Inače, Pezelja u rodnom mjestu Rošcu, opisuju kao mirnog mladića koji nikad nije radio probleme. Kristina Šušnjara i on znali su se iz viđenja. Njegov odvjetnik Ante Šušnjara odustao je od slučaja pa mu je sud dodijelo novog branitelja Željka Guliša.

Vezane vijesti

Policija istražuje prijetnje smrću Holy

Policija istražuje prijetnje smrću Holy

Zagrebačka policija je potvrdila kako je dobila prijavu ministrice zaštite okoliša i prirode, Mirele Holy, kako joj prijete smrću u pismima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika