13.01.2008. / 19:53

Autor: Marijana Zrinjski

ZAGREB

Bandić čestitao Sanaderu

"Želim Vam dobro zdravlje i da Vladu vodite mirnom i sigurnom rukom na opću korist svih hrvatskih građana", ovim riječima je danas gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, član SDP-a, čestitao premijeru Ivi Sanaderu na jučerašnjem izglasavanju povjerenja njegovoj Vladi.

U čestitki koju mu je posalo, poželio mu «da ostvari sve rezultate koje je postavio pred sebe i Vladu kojoj je na čelu, a ponajprije ulazak Hrvatske u punopravno članstvo NATO-saveza i Europske unije, o čemu je u Hrvatskoj postignut nacionalni konsenzus». Osim toga, Bandić je izrazio nadu da će dobra suradnja grada Zagreba i Vlade nastaviti, odnosno biti još bolja nego u prošlom mandatu.

Inače, mediji su tijekom parlamentarnih izbora pisali kako se Bandić potajno nadao da njegova stranka neće pobijediti na izborima i to radi lošog odnosa s predsjednikom stranke Zoranom Milanovićem. Navodno je Milanović, u slučaju pobjede na izborima, planirao smijeniti Bandića, za kojeg se često tvrdi da po načinu vladanja metropolom i izjavama koje daje, pripada drugoj strani političkog spektra. Sva ova nagađanja demantirali su i Bandić i Milanović tvrdeći da su njihovi odnosi korektni.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika