21.01.2008. / 18:07

Autor: Katarina Zorić

KOMENTARI SA SLOBODE

Glavaš: Prijetnje sucu štete optuženicima i pravosuđu

Branimir Glavaš danas je naglasio da više ne želi razgovarati o sudskom postupku, a novinare je za sve izjave uputio na svoje odvjetnike

Branimir Glavaš prokomentirao je danas nakon ročišta nedavne anonimne prijetnje sucu Željku Horvatoviću ocijenivši ih štetnima za optuženike, ali i za neovisan rad pravosuđa.

"To je usmjereno u prvom redu protiv okrivljenika i mene osobno, a otežava se i neovisan rad hrvatskog pravosuđa. Molio bih da se ti 'dobronamjernici' u buduće suzdržavaju od svojih glupih i nesmotrenih poteza", rekao je Glavaš.

Naglasio je da više ne želi razgovarati o sudskom postupku, a novinare je za sve izjave uputio na svoje odvjetnike."O predmetu želim razgovarati jedino u zgradi suda za vrijeme ročišta, a o politici ću govoriti u sabornici gdje sam legalno izabran kao zastupnik", ustvrdio je Glavaš.

Razgovor s novinarima Glavaš je iskoristio da se zahvali biračima koji su na proteklim parlamentarnim izborima zaokružili njegovo ime i na taj način, kako je rekao, omogućili Hrvatskom saboru da primjeni Ustav i hrvatske zakone, kako bi se on mogao braniti sa slobode.

Podsjetimo, Glavaš je na slobodu pušten 11. siječnja, nakon više od 14 mjeseci pritvora, u kojem je završio zbog optužbi za ratni zločin nad osječkim Srbima u slučajevima "garaža" i "selotejp". Danas je na sudsko ročište po prvi puta došao sa slobode.

Vezane vijesti

Glavaš odbio Karamarka

Glavaš odbio Karamarka

Branimira Glavaša u mostarskom zatvoru vrlo često posjećuju poznate javne osobe iz Hrvatske, tako da sama po sebi nije naročito zanimljiva činjenica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika