30.01.2008. / 09:04

Autor: Katarina Zorić

HDSSB vs. HDZ

Kovačević HDSSB-u nudi zamjenu imovine

U HDSSB-u posebno su zainteresirani za "Kovačevićevu kuću (dvorac) u Osijeku za koju je izrazio podcijenjenu vrijednost od 1,1 milijun kuna"

Glavašev HDSSB objavio je javnu ponudu za kupovinu imovine čelnika HDZ-a iz Slavonije i Baranje. U priopćenju za javnost HDSSB se osvrnuo na objavljenu vrijednost imovine HDZ-ovih saborskih zastupnika Dragana Kovačevića, Franje Lucića, Miroslava Škore i Tomislava Čuljka, pri čemu ističu da su zastupnici HDZ-a iznijeli neistinite i netočne podatke vrijednosti prikazane imovine, ali i cjelokupne imovine kojom raspolažu. Navode da je to učinjeno s namjerom da zavaraju svoje birače, javnost, ali i nadležne porezne institucije.

U HDSSB-u posebno su zainteresirani za "Kovačevićevu kuću (dvorac) u Osijeku za koju je izrazio podcijenjenu vrijednost od 1,1 milijun kuna", "poduzeća Tofrado i Tofrado bačvarija s pripadajućom imovinom, kuću, zemlju i više apartmana Franje Lucića".

Tvrde i da je kandidat za osječkog gradonačelnika, Miroslav Škoro, iznio netočan podatak o njegovu vlasništvu kuće u Višnjevcu, ali ističu da za kupovinu lažne imovine nisu zainteresirani."No zainteresirani smo za kupovinu ostalih nekretnina, pokretnina i vrijednosnih papira u vlasništvu gospodina Škore", navode u priopćenju.

HDSSB-ovci za imovinu četvorice HDZ-ovaca daju 30 posto višu ponudu od vrijednosti navedene u imovinskim karticama.

Kovačević: Rado bih se mijenjao za imovinu članova HDSSB-aHDZ-ov Dragan Kovačević za Nacional.hr prokomentirao je javnu ponudu HDSSB-a. "Ne znam na što točno ciljaju, ali imam i ja ponudu za njih. Naime, nudim im zamjenu jer bih vrlo rado mijenjao svoju imovinu za njihovu", rekao je Kovačević.

Iako su u HDSSB-u naveli da je Kovačević podcijenio vrijednost svoje kuće u Osijeku procjenivši je na 1,1 milijun kuna , on to opovrgava. "Kuću je procijenio sudski vještak kada smo dizali kredit i to kad je bila u potpunosti dovršena. Ako im nije jasna procijenjena vrijednost neka dodatne informacije potraže u Raiffeisen banci za koju je procjena i napravljena", poručio je Kovačević.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika