03.02.2008. / 10:52

Autor: Katarina Zorić

CHICAGO

U pljački ubijeno pet žena

Sve žrtve su u dobi od 22 do 37 godina, a napadač je opisan kao muškarac afroameričkog podrijetla

Pet je žena jučer ubijeno u neuspjeloj pljački trgovine s odjećom u trgovačkom centru Brookside Marketplace u jugozapadnom predgrađu Chicaga. Tijela pet žena pronađena su u trgovini tekstilom Lane Bryant, a najmanje je jedna od žrtava zaposlenica, rekao je načelnik policije Mike O'Connell.

Sve žrtve su u dobi od 22 do 37 godina, a napadač je opisan kao muškarac afroameričkog podrijetla, visine 180 cm i težine oko 110 kilograma koji je nosio crni kaput, crnu kapu i crne traperice.

Policija je incident nazvala mogućom pljačkom, iznoseći vrlo malo pojedinosti o zločinu. Počela je potraga za napadačem koji je, kako se procjenjuje, nakon napada napustio područje trgovačkog centra i udaljio se automobilom po autocesti Interstate 80, koja vodi do Chicaga na zapad prema Des Mionesu u Iowi.

Do pucnjave je možda došlo tijekom pljačke, ali pojedinosti nisu poznate. Trgovina u kojoj se dogodio incident, nalazi se u nizu pet manjih, izoliranih, trgovina na parkiralištu trgovačkog centra u sklopu kojeg su i velike robne kuće Target i Best Buy.

Vezane vijesti

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Preminuo osumnjičenik za pljačku nakon potjere

Muškarac osumnjičen za sinoćnju pljačku poslovnicu Privredne banke na Jarunu u ulici Hrvoja Macanovića preminuo je noćas u Kliničkoj bolnici Sestara… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika