22.02.2008. / 09:00

Autor: Marko Biočina

VOZNI PARK

Pankretić mora vratiti unajmljeni Mercedes

Pankretić je automobil vrijedan više od 500 tisuća kuna dobio na korištenje od Eurolinea, a svoju je odluku pravdao činjenicom da ima problema s kralježnicom te da mu zato treba udoban automobil

Ministar poljoprivrede Božidar Pankretić morat će vratiti svoj luksuzni Mercedes E klase koji je njegovo ministarstvo nedavno iznajmilo od Eurolinea. To je odlučio njegov stranački šef Josip Friščić smatrajući kako takvo Pankretićevo razmetanje luksuzom u ovom trenutku šteti imidžu stranke.

"Ministar Božidar Pankretić je pogriješio. Nije u redu da se seljak vozi u Mercedesu. To uništava kredibilitet pred biračkim tijelom. Ja sam se kao župan vozio na teren u Polu, ne u Mercedesu", rekao je za 24sata Josip Friščić.

Pankretić je automobil vrijedan više od 500 tisuća kuna dobio na korištenje od Eurolinea, a svoju je odluku pravdao činjenicom da ima problema s kralježnicom te da mu zato treba udoban automobil. Kada su mediji otkrili da se Pankretić vozi u novom automobilu, ministar je prvo rekao da ga je unajmio, ali su ga u Eurolineu opovrgnuli i saopćili kako ga je dobio besplatno.

Kako su objavili u Ministarstvu poljoprivrede, Pankretić će se u budućnosti voziti u Audiju koji je nekoć bio dodijeljen Branku Vukeliću.

Pankretić je svojim potezom navodno jako razljutio premijera Ivu Sanadera, koji je to ocijenio nepotrebnim razmetanjem u situaciji kada je životni standard hrvatskih građana ugrožen brojnim poskupljenjima.

Vezane vijesti

Pankretić se povlači iz politike

Pankretić se povlači iz politike

Bivši ministar regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva Božidar Pankretić povlači se iz politike, piše Vjesnik. Odluka o povlačenju iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika