27.02.2008. / 11:45

Autor: Marko Biočina

TELEVIZIJA

Hloverka Novak Srzić ide na još jednu operaciju

Osim što planira ekspresni povratak na radno mjesto, Hloverka je angažirana i oko drugih projekata. Tako već sredinom ožujka namjerava pokrenuti vlastitu autorsku emisiju na HTV-u, no za sada ne želi otkrivati detalje

Hloverka Novak Srzić, urednica Informativnog programa HTV-a, slijedećeg tjedna podvrgnut će se drugom operativnom zahvatu u kojem će liječnici pokušati u potpunosti ukloniti sve posljedice maligne bolesti od koje je oboljela. Ipak, bez obzira na operaciju Hloverka se planira vratiti na posao u što kraćem roku.

"Nevoljko pričam o svojoj bolesti, ali kako sam i sama novinarka, jasan mi je interes medija. Dakle, slijedeći tjedan u zagrebačkom KBC-u dubrava liječnici će mi napraviti rutinsku operaciju, a ja mislim da ću iz bolnice i ovaj put izaći nakon pet-šest dana", rekla je za Jutarnji list.

Osim što planira ekspresni povratak na radno mjesto, Hloverka je angažirana i oko drugih projekata. Tako već sredinom ožujka namjerava pokrenuti vlastitu autorsku emisiju na HTV-u, no za sada ne želi otkrivati detalje: "Još sa svojom ekipom analiziram i raspravljam završne detalje moje emisije, pa ne bih sada željela previše otkrivati. Neka to bude ugodno iznenađenje za gledatelje".

Hloverka je također demantirala sukob s HTV-ovim direktorom programa Domagojem Burićem vezano za specijalnu emisiju o kosovskom proglašenju neovisnosti koja je po Burićevoj naredbi emitirana na Drugom programu: "To nije bio nikakav sukob, nego nešto žešća razmjena mišljenja koja je normalna u svakom, pa tako i u našem poslu. Ja sam dalmatinski temperamentno reagirala. Tek kad sam stala na loptu, shvatila sam da Burić nije bio kriv jer mora poštovati prije dogovorenu programsku shemu HTV-a".

Vezane vijesti

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Na HRT-u ponovno iskri na relaciji Hloverka Novak Srzić - novinari. Naime, kako piše tportal, Hloverka Novak Srzić upala je u redakciju emisije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika