03.03.2008. / 13:35

Autor: Marko Biočina

SAD

Hillary Clinton ponuđeno milijun dolara da pozira gola

U sklopu američkih predsjedničkih kampanja često se događaju i bizarni događaji. Jedan od takvih svakako je i ponuda koju je nedavno primila Hillary Clinton. Umirovljeni poduzetnik Robert Porter bivšoj je američkoj prvoj dami ponudio milijun dolara za da se slika gola. Porter, koji je svoje bogatsvo stekao poslujući na internetu, smatra kako bi Hillary pozirajući naga za "seriju ukusnih, umjetničkih fotografija" pokazala kako uistinu utjelovljuje promjenu kakva je potrebna Americi.

"Amerika ima licemjerna stajališta prema golotinji i ljudskom tijelu. Ovo je 2008. godina. Vrijeme je da evoluiramo i prestanemo se sramiti svoga tijela. Pozirajući naga na takvim umjetničkim fotografijama Hillary Clinton bi pokazala kako je starija žena koja u potpunosti kontrolira svoje tijelo i svoju seksualnost te da nije ničija žrtva. Mislim da bi to privuklo birače, a simbolički bi Hillary pokazala kako je ona kandidat koji ništa ne skriva", napisao je u svom priopćenju Porter.

Umirovljeni poduzetnik obogatio se tijekom devedesetih tijekom jakog razvoja internetske industrije te je zbog toga zahvalan Clintonima zbog ekonomske politike koju je Bill Clinton vodio kao predsjednik SAD-a. Zato im se Porter, po vlastitom priznanju, ovakvom gestom želi odužiti.

Za sada nije poznato kako je Hillary Clinton reagirala na Porterovu ponudu.

Vezane vijesti

Clinton i Lavrov složni oko potrebe suradnje u Siriji

Clinton i Lavrov složni oko potrebe suradnje u Siriji

Američka državna tajnica Hillary Clinton i ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov u subotu su se složili oko potrebe suradnje kada je riječ o… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika