03.03.2008. / 16:53

Autor: Katarina Zorić

TRAGEDIJA

Učenik se zapalio u školi

Četrnaestogodišnji učenik prevezen je u Klaićevu bolnicu u Zagrebu. Stanje mu je teško, ali stabilno

Učenik sedmog razreda IV. osnovne škole u Varaždinu polio se danas razrjeđivačem i zapalio u školskom hodniku, izjavila je glasnogovornica PU varaždinske izjavila je Vanessa Kremenić.

Četrnaestogodišnjaku su prvi u pomoć pritekli dežurni učenici, a zatim i nastavnici koji su hitnom intervencijom učinili sve kako bi s dječaka ugasili plamen.

Četrnaestogodišnji učenik prevezen je u Klaićevu bolnicu u Zagrebu. Stanje mu je teško, ali stabilno. Predstojnik klinike za dječju kirurgiju Božidar Župančić izjavio je kako je riječ o14-godišnjaku koji se polio nekom vrstom razrjeđivača. "Dubina opeklina se još ne zna", rekao je Župančić i dodao da se dječak nalazi u jedinici intenzivnog liječenja te da ga se priprema za operacijski zahvat.

"Dijete je teško, ali stabilno", rekao je Župančić dodavši da će se pravo stanje znati za koji dan.

Samo sat vremena nakon nesreća na mjesto događaja stigli su varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu Nevenka Bogdanović i pripadnici krimpolicije.
Policijski očevid još je u tijeku.

Vezane vijesti

Belgijski biciklist preminuo tijekom 3. etape Giro d'Italije

Belgijski biciklist preminuo tijekom 3. etape Giro d'Italije

Belgijski biciklist Wouter Weylandt tragično je preminuo od ozljeda zadobivenih u padu tijekom treće etape prestižne utrke Giro d'Italija vožene od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika