21.03.2008. / 12:12

Autor: Marko Biočina

NOGOMET

Bilić želi ostati, ali je ljut na Markovića

Bilić smatra kako on "ne prodaje posteljinu da kuca od vrata do vrata", iako mu je i dalje najveća želja ostanak na klupi reprezentacije

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije naljutio se na jučerašnje izjave predsjednika nogometnog saveza Vlatka Markovića kako je on taj koji "prodaje robu" i da se zato on mora javiti u Savez sa svojom ponudom za produljenje ugovora. Iako, je potvrdio kako već dva tjedna pregovara s HSV-om, izbornik je naglasio kako i dalje želi biti izbornik Hrvatske, ali kako se ne namjerava cjenkati s HNS-om na način kako to predlaže Marković. Bilić smatra kako on "ne prodaje posteljinu da kuca od vrata do vrata", iako mu je i dalje najveća želja ostanak na klupi reprezentacije.

"Želim ostati jer mi je gušt raditi. Ne prodajem nikakvu robu, neka mi daju ponudu. Ne zanimaju me financije, neću ništa tražiti. S HNS-om neću pregovarati, prihvatit ću sve uvjete koje mi oni ponude, makar mi smanjili plaću, potpisat ću. Samo želim vidjeti koliko u HNS-u cijene rad mene i mojih suradnika. Evo, sad ću ovdje potpisati bianco ček, meni novac zaista nije važan. Zanimaju me samo ostale stvari koje su mi potrebne za kvalitetan rad u reprezentaciji. No, ne prihvaćam niti ću ikada prihvaćati da sam ja taj koji prodaje robu. To nije normalno, ja tako ne funkcioniram. Ova reprezentacija nije ni moja ni HNS-ova, ona je svetinja svih Hrvata.", rekao je Bilić.

Također, Biliće je okupljenim novinarima obrazložio zašto se upustio u pregovore s klubom u kojem igra hrvatski reprezentativac Ivica Olić: "U prvom redu sve su to strašni klubovi koje nitko, pa ni ja, nema pravo ignorirati. Drugi razlog je taj što me zaista veoma interesira klupski posao, a treći taj što je trenerski posao vrlo nestalan, pa ukoliko dobijem otkaz ili odlučim otići, moram imati nekakvu rezervu. Posljednji razlog je taj što ne znam koliko HNS želi da budem izbornik".

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika