27.03.2008. / 17:30

Autor: Katarina Zorić

ZAJEDNICA SRBA U RH

"SDSS-u je stalo samo do vlasti"

Zajednica smatra da ocjena vodstva SDSS-a kako bi svaka druga odluka bila na štetu našeg naroda nije ničim argumentirana

Zajednica Srba u Hrvatskoj oglasila se danas priopćenjem u kojem je reagirala na odluku Samostalne demokratske srpske stranke o ostanku u Vladi RH nakon što je Hrvatska priznala Kosovo, ocjenjujući kako ta stranka jedino želi ostati na vlasti.

"Stranka koja nakon rasprave svog Glavnog odbora jednoglasno zauzme takav stav javno priznaje da je spremna odustati od bilo kojeg dijela svog programa kako bi ostala na vlasti, a SDSS koalirajući s HDZ-om na razini države, ali i više općina i gradova to sadržajem i provedbom koalicijskih sporazuma i dokazuje", stoji u priopćenju.

Zajednica smatra da ocjena vodstva SDSS-a kako bi svaka druga odluka bila na štetu našeg naroda nije ničim argumentirana.

"Prijetnje Pupovca izlaskom SDSS-a iz Vlade i dalje će povremeno zabavljati hrvatsku javnost, a nama ostaje da ponovimo zaključak jedog hrvatskog novinara: Nisu SDSS-ovci ludi da se zbog Kosova odreknu fotelja", stoji, među ostalim, u priopćenju Zajednice Srba koje potpisuje predsjednik Zajednice Svetozar Livada.



Vezane vijesti

Policija traži huligane koji su oštetili zgradu SDSS-a

Policija traži huligane koji su oštetili zgradu SDSS-a

Vukovarsko-srijemska policija traga za počiniteljem koji je u noći s petka na subotu bacanjem kamenja na nekoliko mjesta oštetio pročelje zgrade u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika