30.04.2008. / 08:54

Autor: Katarina Zorić

STANJE U SDP-U

Milanović: Nema čistki u SDP-u

Milanović je odbacio optužbe da snima telefonske razgovore svojih kolega, a u medijskim polemikama vidi samo dokaz otvorenosti SDP-a

Čelnika SDP-a Zorana Milanovića ne zabrinjava stanje u stranci u kojoj ne vidi nikakve sukobe, objavio je Totalportal. "Mi idemo dalje u tome da otvaramo neke procese za koje u ovom trenutku nije sposobna niti sprema niti jedna stranka u Hrvatskoj. To je izazov, to je stanovita kušnja za svaku stranku, ali to je jedini način da se ova zemlja vuče naprijed", rekao je Milanović.

Odbacio je optužbe da snima telefonske razgovore svojih kolega, a u medijskim polemikama vidi samo dokaz otvorenosti SDP-a. "Ne možete spriječiti ljude da se kandidiraju, da nastupaju u medijima. Neka mi netko navede primjer kad je netko nekome u SDP-u zatvorio usta i kad je netko nekoga izbacio iz SDP-a", pojašnjava Milanović.

Predsjednik SDP-a smatra da ga se Sanader boji te da zato govori o čistkama i Pašalićevcima u SDP-u. "Vodim stranku u kojoj nema čišćenja pa ni čistki, a oni koji žele biti čistači i čistiti ljude, neka to budu u životu i u politici. Ako treba poklonit ću im zlatnu metlu", rekao je Milanović.

Na pitanje vodi li Sanader 4 : 0, Milanović je odgovorio kako je uvijek spreman za sportsko nadmetanje, ali da to nije bit politike. "Možemo trčati, skakati u dalj ili bilo što. Dat ću mu fore, 100 ili 200 metara ili 3 kilometra, ali to nije bit politike", zaključio je šef SDP-a.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika