02.05.2008. / 09:26

Autor: Marko Biočina

TUČNJAVA

U Makarskoj prebili Hloverkinog brata i nećaka

Napadači su na njih nasrnuli sa stolicama i bocama, a navodno je razlog napada taj što mlađi sin Radovana Novaka, Leo, igra nogomet u zagrebačkom Dinamu

Radovan Novak i njegov sin Leo, inače brat i nećak urednice HTV-ovog Informativnog programa Hloverke Novak Srzić, napadnuti su u Makarskoj u noći sa srijede na četvrtak. Obojica su završili u makarskom Domu zdravlja, ao tome da se radilo pravom obračunu svjedoči činjenica da Radovan ima tri, a njegov sin čak desetak šavova na glavi.

Napadači su na njih nasrnuli sa stolicama i bocama, a navodno je razlog napada taj što mlađi sin Radovana Novaka, Leo, igra nogomet u zagrebačkom Dinamu.

"Tako je to kod nas. Napala nas je neka mularija, torcidaši, kojima smeta da mi sin igra u Zagrebu, a ne u Splitu za Hajduk. Sve se zbilo iznenada u mraku. Mali je u redu, zaštitio sam ga. Sve je u redu s njim", rekao je za Večernji list Radovan Novak. Inače. Leo Novak je osamnaestogodišnji napadač zagrebačkog Dinama, kojeg su u Hajduku proglasili neperspektivnim.

Hloverka Novak Srzić izjavila je kako je zgrožena incidentom: "Ne ide mi u gčavu da mladi ljudi mogu tako reagirati samo zato što netko navija ili igra za neki drugi klub, a ne onaj za kojeg oni navijaju. Otići u jedno takvo navijačko ludilo...Mislim da bi klubovi mogli na tom području najviše napraviti, ponajviše edukacijom. Inače ponosim se svojim nećakom Leom, koji je pravi sportaš".

Vezane vijesti

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Na HRT-u ponovno iskri na relaciji Hloverka Novak Srzić - novinari. Naime, kako piše tportal, Hloverka Novak Srzić upala je u redakciju emisije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika