17.05.2008. / 19:33

Autor: Tanja Molvarec

BBC o predstavniku BiH na Eurosongu

Besmisleni stihovi pjesama Elvira Lakovića Lake

Među zemljama koje prednjače sa besmislenim pjesmama našle su se Belgija i Bosna i Hercegovina

Jedan od najekscentričnijih glazbenika, bosanskohercegovački predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu, Elvir Laković Laka, osvanuo je na na naslovnoj stranici zabavne rubrike BBC-jevog online izdanja.

U rubrici Features, Views, Analysis pod naslovom “Poultry and pirates” (“Perad i gusari”), stoji tekst u kojem se govori o ekscentričnosti i besmislenim stihovima izvođača ovogodišnjeg Eurosonga koji se održava u Beogradu.

U tekstu se navodi da da Eurosong ima već dugu povijest blesavih nastupa, a ove godine donosi posebno neobične nastupe. Među zemljama koje prednjače sa besmislenim pjesmama našle su se Belgija i Bosna i Hercegovina.

Predstavnici Bosne i Hercegovine su, kako navodi BBC, u protekle dvije godine nastupali na Eurosongu sa ozbiljnim i uglađenim folk baladama, a ove godine su odlučili uvesti promjene i pop-rock zvijezdu Laku poslati u susjednu Srbiju.
“Debitantsko izvođenje pjesme "Pokušaj" bilo je prikazano na televiziji, gdje Laka pjevuši i nosi pijetla, dok je njegova suradnica sa čudnom frizurom Mirela jurila scenom nevjerojatnom brzinom”, objavio je BBC.
Kokoš se neće pojaviti na sceni u Beogradu jer Eurosong zabranjuje upotrebu živih životinja. U nedavnom intervjuu je, kako dalje navodi BBC, Laka priznao da je od ptice nastao ukusan obrok.

Vezane vijesti

Švedska pobjednica Eurosonga

Švedska pobjednica Eurosonga

Švedska pjevačica Loreen s pjesmom "Euphoria" pobijedila je na ovogodišnjem Eurosongu održanom u azerbajdžanskom glavnom gradu Bakuu. Loreen je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika