Objavljeno u Nacionalu br. 653, 2008-05-19

Autor: Ante Mihić

Trend

Crveni ljepotan koji će podiči razinu vašeg libida

Kad Audi najavljuje redizajn svojih postojećih modela, jedino što se može očekivati je još jedan vrhunski proizvod koji će oduševiti u svakom pogledu. Stoga ne začuđuje da je novi Audi A4 upravo izazvao takav efekt kod svih onih koji su imali priliku vidjeti ili, još bolje, poput nas testirati taj automobil. Neobično upadljiva crvena boja, sportski dizajn i karakteristično lijepa i privlačna unutrašnjost jasno pokazuju smjer Audijeva pogleda u budućnost. Testni model pokretao je 1.8 benzinski TFSI motor sa 160 KS i jedino što možemo reći za ovaj motor je da, ako i nije savršen, onda je blizu savršenstvu.

Jedino čega smo se pribojavali bila je potrošnja, budući da današnji benzinski motori uz veliku snagu imaju i veliku potrošnju, ali u ovom slučaju snaga i ekonomičnost su spojeni u jedno i “naš” Audi troši u prosjeku 7,2 litre na 100 kilometara. Poseban užitak bio je na semaforima stiskati papučicu gasa, jer turbo punjenje dodatno pojačava snagu ovog automobila i čini ga izuzetno brzim i eksplozivnim.

Bilo bi pogrešno konstatirati da je ovo sportska jurilica, prostrana unutrašnjost prije ga svrstava u obiteljske limuzine. Svejedno, i mnogi mladi će u ovom automobilu pronaći ostvarenje svojih želja. Pitanje je koliko će cijena od 317.000 kuna umanjiti interes za ovaj automobil, ali teško je reći da je to prevelik iznos nakon svega što smo doživjeli vozeći Audi A4. Nekima će biti previše i vjerojatno će potražiti neka druga rješenja, a drugi će pronaći načina i sredstava da postanu vlasnici ovog ljepotana. Svaki rizik sigurno će im se isplatiti.

Vezane vijesti

Kutjevačkom vinu zlato u Francuskoj

Kutjevačkom vinu zlato u Francuskoj

Vino "de Gotho Aureus Chardonnay 2008" proizvođača Kutjevo d.d. osvojilo je zlatnu medalju na nedavno održanom 17. po redu svjetskom natjecanju vina… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika