04.06.2008. / 08:26

Autor: Marko Biočina

Zagreb

Pronađen ukradeni Audi Darka Marinca

Automobil koji je nepoznati počinitelj sredinom svibnja ukrao donedavnom prvom čovjeku Podravke Darku Marincu pronađen je u Zagrebu. Ukradeni Audi A6 vrijedan više stotina tisuća kuna pronađen je u dvorištu pogrebnog poduzeća Palma u Klaćevoj ulici. Automobil je stajao parkiran u dvorištu gdje pravo parkinga imaju samo stanari. Nakon nekog vremena nezadovoljni stanari odlučili su pozvati policiju.

"Svi smo vidjeli da u dvorištu stoji novi crni Audi koprivničkih oznaka, ali nismo znali čiji je pa nismo ništa ni poduzimali. Nakon desetak dana netko je od susjeda ipak pozvao policiju, a poslije sam saznala da je to automobil Darka Marinca. Niti je nazvao niti pitao tko mu je pronašao auto. Mogao je barem reći hvala", ispričala je za Jutarnji list jedna od stanarki.

Inače, Audi kojim se koristi Darko Marinac ustvari pripada Podravci, a ukraden je u Hebrangovoj ulici u Zagrebu. Vozilo je nakon toga još jednom uočeno na snimci nadzorne kamere s autoceste A1, no poslije toga mu se izgubio trag. Za sada se ne zna je li policija uspjela identificirati prijestupnika.

Vezane vijesti

Felak: Govorilo se o neprijateljskom preuzimanju Podravke

Felak: Govorilo se o neprijateljskom preuzimanju Podravke

Još jedan član Podravkina nadzornog odbora, Damir Felak, izjavio je danas svjedočeći na suđenju u "slučaju Spice" da se u više navrata govorilo o… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika