09.06.2008. / 08:34

Autor: Tanja Molvarec

Svjedočenje Krunoslava Fehira:

Glavaš je vidio, znao i naredio mučenje srpskih civila

Glavašev odvjetnik Dražen Matijević smatra da Fehir ne bi trebao biti krunski svjedok jer je sam sudjelovao u događajima o kojima svjedoči

U nastavku suđenja Branimiru Glavašu i ostalima optuženim za zločine protiv srpskih civila u slučaju garaža,svjedočit će krunski svjedok Krunoslav Fehir, prenosi Media Servis. Fehir tvrdi da je Glavaš bio nalogodavac ubojstva srpskih civila u Osijeku 1991. Fehir tvrdi da je i njega tjerao da sa 16 godina ubija isključivo srpske civile. Potvrdio je da su dvojica civila bila mučena u garaži i to tako da su ih tukli i sipali im tekućinu iz akumulatora.

Fehir tvrdi da je Glavaš sve vidio, znao i naredio. Glavašev odvjetnik Dražen Matijević smatra da Fehir ne bi trebao biti krunski svjedok jer je sam sudjelovao u događajima o kojima svjedoči. Matijević je komentirao da je Fehir vrlo osvetoljubiva osoba.

Fehir je status krunskog svjedoka dobio u travnju prošle godine nakon što je i on uz Branimira Glavaša bio osumnjičen za ratne zločine.


Vezane vijesti

Glavaš odbio Karamarka

Glavaš odbio Karamarka

Branimira Glavaša u mostarskom zatvoru vrlo često posjećuju poznate javne osobe iz Hrvatske, tako da sama po sebi nije naročito zanimljiva činjenica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika