09.06.2008. / 09:44

Autor: Tanja Molvarec

Tužba tvrtke za uređenje okućnica

Hortikultura traži od redatelja Vrdoljaka 24 tisuće kuna

Iz Hortikulture tvrde da su oni obavili sve dogovorene poslove za uređenja okućnice ali da Vrdoljak nije htio platiti radove

Tvrtka Hortikultura traži sudskim putem od redatelja Antuna Vrdoljaka 24.116 tisuća kuna zbog uređenja okoliša njegove obiteljske kuće, piše Večernji list. Sudski spor se već godinama vodi na zagrebačkom Općinskom sudu. Iz tvrtke Hortikulture tvrde da su više puta pozvali Vrdoljaka da plati dug za uređenje okućnice ali se on na to oglušio.

Vrdoljak pak tvrdi da mu je prijatelj arhitekt predložio 1997. da uredi okoliš obiteljske kuće te mu preporučio Rudolfa Beinraucha, tehničkog direktora Hortikulture. Vrdoljak mu je objasnio da želi da se uredi travnjak oko kuće, posadi živica i ukrasno grmlje a kada je pitao za cijenu, odgovoreno mu je "lako ćemo".

Nakon što su radnici Hortikulture iskopali vrt, posijali travu, zasadili živicu i grmlje Vrdoljak je svjedočio da trava nije niknula. Iako ništa nije uspjelo, Vrdoljaku je stigao račun da plati radove. Vrdoljak je račun smatrao previsokom za nedovoljno dobro obavljeni posao pa ga je odbio i platiti. Rekao je da je uređenje okućnice dogovorio s drugom tvrtkom 1999. koja mu je propisno i uredila vrt. Međutim, Hortikultura na sudu ističe da su oni obavili sve dogovorene radove.

Vezane vijesti

Vrdoljakova 'zlatna koka': HTV za serijal o Titu platio 7,4 milijuna kn

Vrdoljakova 'zlatna koka': HTV za serijal o Titu platio 7,4 milijuna kn

Antun Vrdoljak je prilikom realizacije svog dokumentarno-igranog 'spektakla' o Josipu Brozu Titu prekršio niz stavki ugovora Hrvatske radiotelevizije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika