05.01.2009. / 20:48

Autor: Anamarija Kronast

Petar Grašo ponovno ide na godišnji bez Danijele

Povijest se ponavlja, komentiraju prijatelji pjevačkog para kojima nikako nije jasno zbog čega njih dvoje najopuštenije dane u godini nikada ne provode zajedno

Petru se ne žuri pred matičara, a Danijela bi htjela djecuPetru se ne žuri pred matičara, a Danijela bi htjela djecuSplitski pjevač Petar Grašo i ovu godinu započinje bez svoje partnerice Danijele Martinović s kojom je godinama u ljubavnoj vezi. Grašo će ovih dana s prijateljima u mondeno talijansko skijalište Livigno, gdje u zimskim radostima uživaju mnogi domaći celebi.
Na put će se uputiti s društvom, dok Danijela ponovno ne ide s njim.
Iako proteklih mjeseci nema nikakvih vijesti o njihovoj vezi, mnogi se pitaju kako je moguće da par niti jedan godišnji odmor ne provodi zajedno. Ljetos su se također odvojeno odmarali, Petar s društvom, a Danijela s prijateljicom iz Njemačke.

Pjevač i pjevačica koji su stalno pod povećalom javnosti nisu željeli otkrivati ni hoće li se uskoro oženiti, ali dobro je znano da bi Danijela voljela brak i djecu, dok Petar još uvijek zazire od odlaska pred oltar.
No, oboje kažu kako su im papiri nebitni, a još manje važno tko će i s kim na godišnji.

Vezane vijesti

'Unikat' Danijele Martinović: Na albumu 'kopija' 6 godina stare turbo-folk...

'Unikat' Danijele Martinović: Na albumu 'kopija' 6 godina stare turbo-folk numere

Na novom albumu Danijele Martinović pod nazivom Unikat mnogi su primijetili pjesmu koja je sve samo ne unikatna. Danijelina pjesma "Hopa Cupa" već… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika