07.01.2009. / 10:51

Autor: Anamarija Kronast

Jelena Veljača se udaje za Janka Popovića Volarića

Prvi puta su vjenčanje planirali prošle godine na Santoriniju, no na koncu su odustali. Ovoga su puta, čini se, potpuno sigurni u odluku da svoju vezu ozakone

Par je odlukom o vjenčanju iznenadio prijatelje koji, doduše, tvrde kako su oni stvoreni jedno za drugoPar je odlukom o vjenčanju iznenadio prijatelje koji, doduše, tvrde kako su oni stvoreni jedno za drugoIako svoju intimu nastoje držati podalje od medija, ovih je dana u javnost ipak procurila vijest kako se glumačko scenaristički par Janko Popović Volarić i Jelena Veljača zaručio, te planiraju vjenčanje.
Doduše, već su prošle godine tijekom odmora na grčkom Santoriniju planirali intimnu svadbu od koje su tada odustali, no očito ne zaudogo.
Njihovi prijatelji znaju kako su Jelena i Janko jedno u drugome našli pravu ljubav koju će sigurno okruniti brakom. Kako doznajemo, vjenčanje vjerojatno neće biti u crkvi nego kod matičara jer ni jedno od njih dvoje nije vjernik.
Unatoč tomu vijest o vjenčanju ipak je sve iznenadila, a par zasad ne želi otkriti detalje. No, oni koji ih poznaju tvrde da će sigurno ponovno iznenaditi sve oko sebe.

Vezane vijesti

Janko Popović Volarić: Polako me izluđuju sve te žene oko mene

Janko Popović Volarić: Polako me izluđuju sve te žene oko mene

Televizijski, filmski i kazališni glumac Janko Popović Volarić sredinom veljače oduševio je publiku i kritiku predstavom "Maestrova smrt".… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika