07.01.2009. / 11:08

Autor: Nacionalova redakcija

Albanski front: Mladić se u Bjelorusiji liječi od tuberkuloze

U priopćenju organizacije 'Front za nacionalno ujedinjenje Albanaca', objavljenom na internetu, navodi se da se Mladić tijekom jeseni skrivao u planinama oko Kumanova, maskiran u pastira, gdje su ga umalo ulovila petorica agenata te organizacije

Ratko MladićRatko MladićOrganizacija "Front za nacionalno ujedinjenje Albanaca" objavila je da se ratni zločinac i haaški bjegunac Ratko Mladić nalazi u Bjelorusiji, gdje se liječi od tuberkuloze, prenosi beogradski Blic. Front za nacionalno ujedinjenje Albanaca organizacija je čiji je cilj ujedinjenje teritorija na kojima većinom žive Albanci.

U priopćenju se navodi da se Mladić tijekom jeseni skrivao u planinama oko Kumanova, maskiran u pastira, gdje su ga umalo ulovila petorica agenata "Fronta za nacionalno ujedinjenje Alabanaca".

Iz te organizacije poručuju da Mladić, prije nego što se pojavi u Haagu, treba pred "Vrhovnim sudom Fronta" položiti račune za zločine nad albanskim narodom na Kosovu i za ubojstvo počasnog predjednika Fronta Ukšina Hotija.

"Igra Fronta i njegovih tijela s međunarodnim istražnim organima (UN, EU, SAD, NATO) se nastavlja i vidjet ćemo tko će je dobiti - Front i njegova tijela ili oni iz Haaga i drugih međunarodnih institucija", navodi se u priopćenju objavljenom na internetu.

Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika