07.01.2009. / 16:45

Autor: Anamarija Kronast

Goran Bregović u veljači ide na operaciju kralježnice

Glazbenik će se podvgrnuti operativnom zahvatu tijekom kojeg će mu iz tijela biti odstranjeni šarafi kojima su mu na prvoj operaciji spojili puknute kralješke


Goran je novinarima priznao da pomalo strahuje od ponovnog odlaska pod nožGoran je novinarima priznao da pomalo strahuje od ponovnog odlaska pod nožPoznati kantautor Goran Bregović u veljači neće imati puno vremena za skijanje jer će ponovno morati pod kirurški nož. Nakon što je prošle godine pao s višnje, glazbeniku su pukla dva kralješka i hitno je morao ići na operaciju na kojoj su mu slomljene kralješke spojili šarafima.
Srećom, 58-godišnji glazbenik se dobro oporavio, a sada je došlo vrijeme da mu šarafe izvade iz kralježnice.
Inače, Goran je novinarima priznao da od ovog operativnog zahvata pomalo strahuje jer ga trenutačno ništa ne boli pa mu se ne žuri u operacijsku salu.
Prvi puta je bilo drukčije jer je nakon pada trpio strašne bolove, a situaciju je mogla popraviti samo operacija.
Nakon zahvata neko će se vrijeme morati odmarati i redovito odlaziti na fizioterapiju, no njegovi prijatelji znaju kako neće moći dugo biti u kući, te da će jedva čekati da se ponovno posveti glazbi.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika