07.01.2009. / 20:39

Autor: Anamarija Kronast

Katie Holmes: Tajna vitke linije je u dijetalnom napitku Celsius

Mršavost lijepe glumice nije posljedica dobrih gena i jurnjave za kćerkicom Suri nego konzumiranje kofeinskog pripravka pomoću kojeg lakše sagorjeva masti

Katie je u posljednje vrijeme vidno omršavjelaKatie je u posljednje vrijeme vidno omršavjelaMakar su mnogi tvrdili da Katie Holmes previše brine oko kćerkice Suri zbog čega je vidno omršavjela, a neki su išli čak toliko daleko da su za njezin gotovo anoreksičan izgled optužili Katienog supruga Toma Cruisea, istina je zapravo puno drukčija.

Lijepa glumica zapravo pije dijetalni napitak Celsius koji je trenutačni apsolutni must have među holivudskim celebritiyjima. Riječ je o napitku koji uglavnom piju bilderi kako bi što prije sagorjeli masne naslage, no oni ga kombiniraju s jakom proteinskom ishranom i vježbama.
Celsius djeluje tako da potiče sagorjevanje masti, no ne zatvara apetit i načinjen je na bazi kofeina pa je prije upotrebe bolje savjetovati se s liječnikom.
Tajna Katiene linije je otkrivena nedavno kada joj je iz torbe ispala bočica Celsiusa, što je posebno obradovalo sve njezine kolegice koje su vjerovale kako je vitak struk Cruiseove žene samo posljedica dobrih gena i stalnog trčanja za nestašnom kćerkicom Suri.
Celsius se zasad ipak ne prodaje u Hrvatskoj.

Vezane vijesti

Video: Đoković s Jay Lenom i Katie Holmes plesao kolo

Video: Đoković s Jay Lenom i Katie Holmes plesao kolo

Novak Đoković, najbolji svjetski tenisač, gostovao je u srijedu u talk-showu Jay Lena zajedno s 32-godišnjom američkom glumicom Katie Holmes. Vrhunac… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika