09.01.2009. / 15:50

Autor: Vanja Vučković

10 stvari koje morate znati prije nego što optužite partnera za nevjeru

Ruž na košulji, tajni telefonski pozivi, ženski miris koji vi nikada ne biste kupili upio se čak i u sjedala u automobilu...sve to može značiti da vam vaš voljeni i nije jako vjeran, no ipak može biti i niz slučajnosti

Nekada stvari nisu onakve kakvima se čini, ali nažalost nekad i jesuNekada stvari nisu onakve kakvima se čini, ali nažalost nekad i jesu1. Ponekad stvarno postoji drugo objašnjenje zašto je osoba izgubila 4,5 kg, radi do kasno i gubi interes za seksom. Doduše, mi ga još ne znamo.

2. Trebate dokaz, ali varalice čuvaju svoj mobitel i svojim životom ako treba i nikada ne dobivaju ispis poziva. Ako je u njihovu mobitelu inbox uvijek čist, pogledajte pod spremljene poruke ili mapu pod nazivom "extras" ili "new account".

3. Možete pratiti korištenje interneta tako da instalirate eNetRespect za 580 kn (www.nethim.com / products.html), koji prati online aktivnosti vašeg partnera i šalje izvješće na vašu e-mail adresu.

4. Krenete li u potragu za ''prljavim vešom'', nemojte biti iznenađeni kada ga pronađete. James Myers iz britanskog Metropolitan Investigationsa (www.metropolitaninvestigations.co.uk) kaže da ''osobe već znaju za nevjeru u trenutku kad se odluče iznajmiti privatnog detektiva, samo traže dokaz''. Troškovi iznajmljivanja privatnog detektiva iznose 300 kn na sat, a prosječan iznos ukupne potrošnje je od 3.900 kn do 11.600 kn.

Ipak dva puta razmislite prije nego optužite partnera za nevjeruIpak dva puta razmislite prije nego optužite partnera za nevjeru5. Zašto muškarci varaju? M. Gary Neuman, autor priručnika ''Zašto muškarci zalutaju i što možete učiniti da to spriječite'' kaže da samo 8 posto muškaraca kao razlog za nevjeru navodi seksualno nezadovoljstvo kod kuće, dok 48 posto njih kaže da se osjećaju potcijenjeni od strane svojih supruga.

6. Muškarci su bolji u traženju opravdanja za vanbračni seks, a osjećaj krivnje nije im baš poznat.

7. Zašto žene varaju? Zbog općeg nezadovoljstva u braku i iz osvete mužu koji ih vara. No žene će prije oprostiti nevjeru od muškarca.

8. Muškarci i žene različito reagiraju na nevjeru. Psiholozi kažu da muškarci pri varanju imaju tendenciju usredotočiti se na seksualne aspekte, dok su žene koncentriranije na emocionalne aspekte.

9.Vanbračni seks je najučestaliji uzrok razvoda brakova u svim kulturama. Istraživanja pokazuju da će kod tek vjenčanih parova vanbračnu aferu imati 30-60 posto muškaraca i 20-50 posto žena.

10. Je li pomirenje opcija? Samo ako je vaš partner spreman odmah prekinuti aferu. Ako se oboje možete obvezati da ćete raditi na poboljšanju vašeg odnosa, no vi ne možete suspregnuti gnjev i zato mu stalno prigovarate, najbolje je da se obratitie stručnom savjetovalištu.

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika