24.01.2009. / 11:15

Autor: Anamarija Kronast

Kelly Osbourne ponovno na rehabilitaciji

Premda je nejasno od čega se dvadesetčetverogodišnja kći rock zvijezde ovaj puta odvikava, njezina obitelj tvrdi da je u kliniku otišla samovoljno

Djevojka se samovoljno prijavila u kliniku u kojoj će ostati mjesec danaDjevojka se samovoljno prijavila u kliniku u kojoj će ostati mjesec danaKći rock zvijezde Ozzyja Osbournea i njegove supruge Sharon Osbourne, Kelly Osbourne potvrdila je vijest da se prijavila u kliniku za rehabilitaciju. Program traje trideset dana, a 24-godišnjakinja je dobrovoljno otišla na liječenje. Službeno objašnjenje njezinog glasnogovornika je da je željela sama sa sobom riješiti neka pitanja, te da ju obitelj potpuno podupire u odluci.

Premda svi izbjegavanju javno izgovoriti od čega se Kelly liječi, zna se da je i prije pet godina bila na odvikavanju od ovisnosti o tabletama protiv bolova. I tada joj je tretman u klinici pomogao.

Njezina majka Sharon nije željela reći jesu li i ovog puta u pitanju tablete ili je posrijedi nešto drugo. Kazala je tek da je jako ponosna na svoju kći koja je sama shvatila da ima problem i odlučila se s njim suočiti.
-Nema ništa gore za roditelja nego kada mu dijete ide na odvikavanje, i to ne jednom nego čak dva puta. Ipak, mi smo čvrsto uz Kelly i poštovat ćemo sve njezine odluke-kazala je na kraju.

Vezane vijesti

Amerikanci više ne žele biti pušači

Amerikanci više ne žele biti pušači

Gotovo 70 posto američkih pušača kaže da želi prestati pušiti, a više od polovice pokušalo je riješiti se te štetne navike u posljednjih godinu dana,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika