25.01.2009. / 20:51

Autor: Anamarija Kronast

Obožavatelji proslavili rođendan Toše Proeskog

Dan uoči rođendana tragično stradalog pjevača, u Kruševu je počela gradnja memorijanog centra koji će nositi njegovo ime. Troškove od 2,5 milijuna eura pokrit će makedonska vlada

Za godinu dana u Kruševu bi trebao biti završen memorijalni centar koji će nositi njegovo imeZa godinu dana u Kruševu bi trebao biti završen memorijalni centar koji će nositi njegovo imeDa je živ, makedonski bi pjevač danas navršio 28 godina, a dok su se njegovi obožavavatelji okupili u Zagrebu, u njegovom je Kruševu počela gradnja memorijalnog centra koji će nositi ime tragično poginulog pjevača.
Današnji dan Tošini su obožavatelji nazvali "Tošin dan humanosti", a ovih dana i u Zagrebu izlazi njegov album na engleskom jeziku koji će se, kao i najavni singl, zvati "The hardest thing".
A, dan prije rođendana Toše Proeskog u Kruševu je postavljen kamen temeljac za grdanju memorijalnog centra koji bi trebao biti završen u idućih godinu dana. Biti će izgrađen u obliku križa, veličilne 1200 metara kvadratnih, a ukupni troškovi izgradnje iznosit će 2,5 milijuna eura. Centar će financirati makedonska vlada.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika