29.01.2009. / 23:36

 

Slovenci dobili svoga Fritzla: zatočio i silovao malodobnu kći

Petnaestogodišnjakinju iz okolice Ptuja otac je godinu dana seksualno zlostavljao, a nakon što je ostala u drugom stanju ispisao ju je iz škole.Sve se saznalo kada je djevojka zbog trudova došla u bolnicu

Maloljetnica se trenutačno nalazi u mariborskoj bolniciMaloljetnica se trenutačno nalazi u mariborskoj bolniciNakon što je maloljetnica iz okolice Ptuja dobila trudove, zbog čega je odmah prevezena u bolnicu, otkrila se jedna od najstrašnijih tajni tog gradića. Naime, otac djeteta petanestogodišnjakinje je njezin vlastiti otac koji ju je godinu dana seksualno zlostavljao. Odmah nakon saznanja o zločinu, slovenska je policija zatočila oca djevojke, a trenutačno je u tijeku DNA analiza kako bi se potvrdila sumnja o incestu.

Mještani tvrde kako je obitelj skrivala djevojčinu trudnoću, no prošli se tjedan ipak netko odvažio nazvati Centar za socijalnu skrb i prijaviti slučaj. Slovenski Fritzl, kako ga već nazivaju ondašnji mediji, navodno je svoju kći zatočio u kuću, a kada je trbuh postao previše vidljiv, ispisao ju je iz škole. Školskom je vodstvu tvrdio kako će njegova kći školovanje nastaviti u inozemstvu.

Petnaestogodišnjakinja nije mogla pobjeći, a čim je došla u mariborsku bolnicu, prijavila je oca monstruma koji se na policiji pokušao opravdati, no ipak je zadržan u pritvoru.

Naime, navodno je već 1992. godine prijavljen da je zlostavljao svoju, tada 17-godišnju kći.
Policija zasad još ne želi otkrivati detalje, zna se tek da je djevojka u bolnici.

Vezane vijesti

Strauss-Kahn pod istragom zbog prostitucije

Strauss-Kahn pod istragom zbog prostitucije

Bivši predsjednik Međunarodnog monetarnog fonda, Dominique Strauss-Kahn, pod istragom je francuske policije zbog navodne upletenosti u lanac… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika