02.02.2009. / 10:48

 

Đukanović se žali na loše odnose sa Srbijom

„Sve dok Srbija ne kaže da je veleposlanik Crne Gore dobrodošao, ovdje neće biti pokrenuta procedura za njegovo imenovanje", kazao je Đukanović

Crnogorski premijer Milo ĐukanovićCrnogorski premijer Milo ĐukanovićCrnogorski premijer Milo Đukanović kazao je jučer kako su odnosi između Crne Gore i Srbije na nedopustivo niskoj razini, te da tomu doprinosi činjenica da u Beogradu još nema crnogorskog ambasadora, piše beogradski Blic.

„Sve dok Srbija ne kaže da je veleposlanik Crne Gore dobrodošao, ovdje neće biti pokrenuta procedura za njegovo imenovanje", kazao je Đukanović, ističući pritom kako su crnogorsko priznanje Kosova i tjeranje crnogorskog veleposlanika iz Beograda, dvije ključne stvari koje su uvjetovali pogoršanje situacije, koja se značajno bila poboljšala nakon odlaska vlade Vojislava Koštunice.

Premijer Crne Gore dodao je da želi bolje odnose sa svojim susjedima, ali da pritom neće moliti Srbiju da im vrate veleposlanika u Beograd.

Vezane vijesti

"Sanaderizacija" Crne Gore?

"Sanaderizacija" Crne Gore?

"Proljetno buđenje u Crnoj Gori" naslov je članka švicarskog lista Neue Zürcher Zeitung (NZZ) u kojemu se navodi da je sve veće neraspoloženje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika