11.02.2009. / 14:29

Autor: Anamarija Kronast

Michelle Obama ljubomorna na Beyonce

Poput svake prave žene i prva dama Amerike nije dozvolila da se pop diva previše približi njezinom suprugu, premda ova nije skidala oči s Baracka

Novi američki predsjednik Barack Obama, koji je u munjevitom roku postao globalni brand, očito je neodoljiv ženama. Naime, nedavno se njegova supruga Michelle jako naljutila kada je vidjela na koji način pop diva Beyonce gleda prvog čovjeka Amerike.
Američki magazin National Enquirer navodi kako je Beyonce već dugo očarana američkim predsjednikom, te kad su nedavno bili u istoj prostoriji naprosto nije mogla skinuti oči s njega. Prije nego je pjevačica izazvala pravi skandal Michelle je malo smirila situaciju koja je lako mogla završiti tako da pjevačicu izbace iz Bijele kuće.

Prva je dama svojoj potencijalnoj suparnici ponašanjem jasno dala do znanja da joj se ne sviđa način na koji gleda njezinog supruga.
Tijekom inauguracijskih svečanosti Beyonce je u jednom trenutku čak željela izgladiti situaciju i pokušala zagrliti Michelle no ova se spretno izvukla i samo se usiljeno nasmiješila.
Zlobnici tvrde kako se nadaju da je pjevačica izvukla pouku jer ne bi bilo pametno zamjeriti se supruzi predsjednika Amerike. Ma kako neodoljiv on bio.

Fotogalerija

Vezane vijesti

Beyonce najljepša na svijetu po izboru časopisa People

Beyonce najljepša na svijetu po izboru časopisa People

Američka R&B glazbenica Beyonce, po izboru tjednika "People", najljepša je žena na svijetu za 2012. godinu. Uspješna kantautorica i producentica… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika