14.02.2009. / 17:46

Autor: Anamarija Kronast

Nives Drpić iz književnih voda prelazi u modni biznis

Čini se da je Playboyeva zečica našla bolji način za zaradu pa se udružila s kreatoricom Natašom Kos čiju je čitavu kolekciju kupila za sebe

Možda Nives bude imala više sreće u modnim vodamaMožda Nives bude imala više sreće u modnim vodamaNajseksepilnija žena Bundeslige, kako njemački mediji tepaju Nives Drpić, mogla bi se ukoro okušati I u modnom biznisu. Dok njezin suprug Dino igra u Karlsruheu, ona ne kani sjediti skrštenih ruku I baviti se isključivo domaćinstvom kao većina supruga nogometaša. Zasad se šuška kako je odlučila udružiti se s hrvatskom dizajnericom Natašom Kos čiju je cjelokupnu kolekciju kupila jer joj se sviđala više nego ijedna druga. Svoju je buduću poslovnu partnericu došla vidjeti I na Fashion.hr koji se održava u Varaždinu.

Za to vrijeme njezin je suprug ostao u Njemačkoj, a Nives je došla u pratnji prijatelja. O poslovnim planovima nije željela puno govoriti, baš kao ni Nataša Kos koja je ipak potvrdila da je u stalnom kontaku s Nives te da planira otići k njoj u Njemačku. O kakvim će haljinama biti riječ te što točno planiraju, znat će se uskoro.
Natašini kolege dodali su tek kako se nadaju da će njih dvije imati više sreće nego što je Nives imala među kolegama književnicima.

Vezane vijesti

Foto: A'marie predstavila novu kolekciju - prozračno, široko i prije svega...

Foto: A'marie predstavila novu kolekciju - prozračno, široko i prije svega udobno

Dizajnerica Anamarija Brkić pripremila je mini kolekciju idealnu za ove sunčane i vruće dana. Kolekcija satkana od najfinijih materijala izrazito je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika