16.02.2009. / 18:41

Autor: Andrea Belin

Salma Hayek se udala na Valentinovo

Nakon brojnih svađanja i mirenja, meksička glumica i njezin zaručnik Francois Henri Pilault u subotu su se vjenčali u Parizu

Salma se udala za oca svoje kćeriSalma se udala za oca svoje kćeriSalma Hayek, meksička glumica i francuski milijarder Francois-Henri Pinault vjenčali su se u subotu u Parizu. "Vjenčali su se u subotu u 11 sati u gradskoj upravi šestog pariškog okruga u krugu prijatelja" , kazao je u ponedjeljak gradonačelnik te elitne četvrti glavnog grada Francuske. Informaciju je prva objavila internetska stranica tjednika Le Point, koji je u vlasništvu obitelji Pinault.

Inače, 42-godišnja glumica i 46-godišnji nasljednik poslovnog carstva vrijednog 17 milijardi dolara, upoznali su se 2006. godine u Veneciji na otvorenju izložbe moderne umjetnosti u palači Grassi. Zaručili su se u ožujku 2007. godine, šest mjeseci prije rođenja njihove kćeri Valentine Palome. Podsjetimo da je u srpnju iste te godine, glumica otkazala vjenčanje i onda se činilo da svoju vezu neće nikada okruniti brakom.

Pretpostavlja se da je jedan od razloga prekida bio razdvojeni život na dva kontinenta jer je glumica nakon rođenja Valentine, odlučila nastaviti filmsku karijeru, ali i život u Los Angelesu, dok je François-Henri ostao u Parizu gdje je vodio obiteljsko poslovno carstvo. Pričalo se i da se Pinault zaljubio u 46- godišnju Virginije Couperie, bivšu šampionku u preponskom jahanju, a da Salma nije mogla podnijeti nevjeru. Ipak, krajem 2008. ponovno je procvjetala njihova ljubav i par je odlučio sudbonosno " da" kazati baš na Valentinovo.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika