20.02.2009. / 10:56

Autor: Anamarija Kronast

Horor: Prave fotografije pretučene Rihanne

Dva tjedna nakon što ju je dečko krvnički pretukao, na američkoj internetskoj stranici objavljene su fotografije pjevačice snimljene odmah nakon napada

Pretučena RihannaPretučena RihannaPremda su se već prije nekoliko dana pojavile lažne fotografije pretučene Rihanne (20), ove najnovije koje su osvanule na američkoj internetskoj stranici TMZ, nažalost su prave.

Na njima se vidi ozbiljnost ozljeda koje je pjevačici nanio tadašnji zaručnik Chris Brown (19). Na relativno mutnoj fotografiji ipak se dvije dvije kvrge koje Rihanna ima na čelu, te masnice na obrazima i oba oka, dok joj nos izgleda kao da je slomljen, a usnica je sasvim razbijena.

Losanđelska policija ovog je puta potvrdila kako je riječ o autentičnim slikama snimljenima prije dva tjedna, kada je poznati pjevač prebio zaručnicu. Doduše, trenutačno vode istragu o tome tko je fotografije, i za koliku novčanu naknadu, ustupio novinarima.

Najstrašnije od svega su glasine koje ovih dana šire Rihannini prijatelji, a govore kako se ona navodno raspituje za Chrisa jer je zabrinuta za njega. Nakon svega! I premda "druga struja" tvrdi kako je zapravo razočarana jer ne vjeruje da se njezin bivši zaručnik istinski kaje zbog svega što joj ne napravio, činjenica je da pjevačica ipak nije posve prekrižila Chrisa Browna.

Vezane vijesti

Irski farmer izbacio golištavu Rihannu s posjeda

Irski farmer izbacio golištavu Rihannu s posjeda

Sjevernoirski farmer izbacio je svjetsku pop zvijezdu Rihannu iz polja kukuruza kada ju je vidio kako golišava pozira pred kamerama. Popularna… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika