20.02.2009. / 18:03

Autor: Andrea Belin

Zvijezde pjevaju 3.puta

Na HTV- u su i službeno predstavili osam novih parova koji će sudjelovati u emisiji "Zvijezde pjevaju"

Barbara i Duško ponovno će voditi showBarbara i Duško ponovno će voditi showOsam parova s nestrpljenjem očekuje i treću sezonu popularnog showa "Zvijezde pjevaju" koji bi se na ekranima trebao prikazivati već 14. ožujka.

Tako će u ovoj sezoni Davora Dretara podučavati Zorica Kondža. Kristina Krepela pjevati će s Markom Toljom, dok će partner Natali Dizdar biti Dražen Čuček. Đani Sipaničev i Katja Kušec također će zabavljati publiku. Tamara Despot do nedavno je podučavala ples, a ove sezone nju će pjevanju učiti Ervin Baučić. Publiku će zabavljati će i Marija Husar sa svojim partnerom Mihovilom Horvatom, Ivana Kindl i Duško Modrinić dok će glumica Dolores Lambaša zapjevati s Giulianom.

Show će trajati osam tjedana, a voditelji će, kao i svake sezone, biti Barbara Kolar i Duško Čurlić. I žiri ostaje u istom sastavu: Martina Tomčić, Rajko Dujmić, Ksenija Erker i Husein Hasanefendić Hus.
Podsjetimo da su prošle godine pobjedu odnjeli Ivana Kindl i Nikša Kušelj.

Vezane vijesti

Zvijezde pjevaju: Ispali Ines Bojanić i Giuliano

Zvijezde pjevaju: Ispali Ines Bojanić i Giuliano

Ines Bojanić i Giuliano neće više pjevati u showu "Zvijezde pjeavju", zajednički su sinoć odlučili žiri i publika. Stručni ocjenjivački sud nije bio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika